Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram pana la usa clientului

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
24 pareri

Spray pentru pete bio cu ulei de portocale 50ml Planet Pure

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1656 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Spray pentru pete bio cu ulei de portocale 50ml Planet Pure

Produsele si detergentii Planet Pure sunt certificati de Austria Bio Garantie, fiind naturali, prietenosi cu hainele, cu pielea si cu mediul inconjurator. Ingredientele sunt derivate din plante, fiind vegane.

Spray destinat pentru scoaterea petelor de pe haine, tapiterie auto, si alte suprafete. Recomandat pentru pete lasate de: vin, fructe, gemuri, sange, grasime, lipici, etc.

Mod de folosire: aplicati pe locul patat. Lasati sa actioneze 1-2 minute. Apoi frecati cu o carpa. Daca este vorba despre haine sau alte materiale textile ce se pot spala in masina de spalat, este recomandat sa spalati hainele imediat dupa folosirea sprayului pentru pete pentru a obtine rezultatele cele mai bune.

Ingrediente: 15-30% surfactanti non-ionici (decyl glucoside**, xylose**, ethanol*, glucose**, acid din seminte de rapita**), parfum (ulei esential de lamaie*, ulei esential de portocala*), Limonene***, Citral***

*ecologic, **natural, ***din uleiuri esentiale pure

Fabricat in Austria

Ambalaj din plastic ecologic, fabricat din resturile de trestie ramase in urma procesarii zaharului din trestie.

50 ml

***Produs importat si distribuit in Romania de Bio Holistic Oradea, importator si distribuitor de produse bio, raw, vegane. Va rugam sa va creati un cont pentru acces la preturi si comenzi, sau sa ne contactati pentru a va trimite oferta noastra comerciala. Va multumim!

Produse bio

Cod produs 9120001463046
Trimite mesaj
Din Gura in Gura