Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram pana la usa clientului

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
24 pareri

Pulbere raw eco Neem 125g Obio

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1982 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Neem pulbere raw bio 125g

Neem (Azadirachta indica) este un copac originar din sud-estul Asiei.

Datorita multiplelor sale beneficii, este utilizat de secole in medicina ayurvedica. Pulberea de neem se poate folosi atat intern, cat si extern in diverse compozitii cosmetice (masti, creme, sampoane, etc.).

Folosita intern, pulberea de neem ajuta in stari de raceala si gripa, si are proprietati antiasmatice. Se poate folosi si ca antiparazitar. In ayurveda, se administreaza neem si in probleme digestive, pentru balonari. Are proprietati antitumorale.

Intern, amestecati un sfert de lingurita de pudra cu apa sau suc natural, si consumati de 1-3 ori pe zi. Nu este indicat copiilor si femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Folosita extern, pulberea de neem este indicata pentru tratarea si ameliorarea acneei, eczemelor si psoriazisului. O puteti folosi ca atare, uscata, sau o puteti amesteca cu apa sau ulei virgin de masline pentru a forma o pasta.

Pentru a scapa de matreata, amestecati pulberea de neem cu apa pentru a forma o pasta, aplicati-o pe scalp masand usor. Lasati sa actioneze 30-60 de minute, dupa care clatiti cu apa.

Produs certificat ecologic.

Gramaj: 125g

Cod produs 6426333000069
Trimite mesaj
Din Gura in Gura