Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram pana la usa clientului

Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
24 pareri

Bere Ursus doza 0.5l, alc. 5% SGR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

568 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest produs se va factura cu garantie SGR in valoare de 0.50 Lei/buc, reprezentand garantia ambalajului returnabil RetuRo. Ursus, Regele Berii in Romania, s-a născut la Cluj in 1878. Ursus este o bere plina de viata , cu caracter indraznet, care ii rasplateşte pe cei care traiesc viata din plin, in spiritul libertatii şi al aventurii. Gustul sau inconfundabil, proaspat-racoritor şi uşor amarui, iti trezeşte simturile şi pofta de viata.

Rețeta are la baza 2 tipuri de malț și hamei 100%. Ursus are ceva din spiritul Ursului Romanesc puternic, curajos şi aventuros. La Ursus credem ca impreuna suntem mai puternici, mai curajoşi şi mai haioşi. Astfel, orice provocare se transformă adesea in distractie legendară, care ne va intari prietenia. De aceea suntem convinsi ca merita efortul de a tine gaşca unita.

Fotografiile produselor sunt cu caracter informativ si pot aparea diferente fara de realitate, incercam in permanenta sa imbunatatim si sa actualizam pozele si descrierea produselor, dar exista posibilitatea sa apara erori independent de vointa noastra.

Multumim pentru intelegere! Cod produs SPT0453
Trimite mesaj
Din Gura in Gura