Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram pana la usa clientului

Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
24 pareri

Apa Biborteni Aqua Magnezia Carbogazificata 2L SGR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

567 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Biborteni Aqua Magnezia Carbogazificata 2L SGR

Acest produs se va factura cu garantie SGR in valoare de 0.50 Lei/buc, reprezentand garantia ambalajului returnabil RetuRo.

Aqua Magnesia este o apă minerală naturală carbogazificată magneziană, având aproximativ de două ori mai mult magneziu natural decât cantitatea solicitată (50 mg/litru) pentru a intra în acesta categorie specială.

Beneficiile magneziului sunt bine cunoscute:
Asigură buna funcționare a sistemului nervos și este esențial în lupta împotriva stresului și anxietății
Susține sistemul muscular (reglează contracțiile musculare, reduce crampele musculare) și sistemul osos
Este foarte important în menținerea sănătății sistemului cardiovascular (tensiune arterială și ritm cardiac)
Ajută la bună funcționare a enzimelor și a sitemului digestiv (previne constipația)
Reglează somnul, combate migrenele și susține sănătatea cerebrală, în general
Ajută la reglarea nivelului glucozei în sânge și la metabolizarea carbohidraților

În plus, raportul foarte bun dintre calciu și magneziu din apele minerale naturale BIBORȚENI asigura asimilarea celor două minerale esențiale.

Apa minerala Aqua Magnezia are o compoziție minerală remarcabila. Este o apă naturala magneziana si calcică cu o cu o mineralizare totala (reziduu sec) de peste 1700 mg/l și a revenit catre consumatori odată cu repornirea izvorului F9, în anul 2023

2 litri de apa minerala Biborţeni Aqua Magnesia asigura aproximativ 50% din necesarul zilnic de magneziu al unui adult, într-o forma ce permite o foarte buna asimilare. Iar magneziul contribuie la reducerea stresului si anxietății, la funcționarea normala a sistemului nervos, a mușchilor, a inimii si la buna asimilare a calciului si potasiului in organism.  

Supermarket Pentru Tine SRL nu garanteaza pentru corectitudinea descrierii produselor din site, aceasta descriere nu inlocuieste eticheta produsului. Fotografiile si descrierea produselor sunt cu caracter informativ si pot aparea diferente fata de realitate, incercam in permanenta sa imbunatatim si sa actualizam informatiile din site, dar exista posibilitatea sa apara erori independent de vointa noastra.Consumatorul trebuie sa verifice eticheta produsului inainte de consum, Supermarket Pentru ine SRL nu va fi responsabila pentru corectitudinea descrierii produselor. Multumim pentru intelegere!

Cod produs 5942330007449
Trimite mesaj
Din Gura in Gura