Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram pana la usa clientului

Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
24 pareri

Gelifiant cu xylitol (zahar de mesteacan), 500g, Birkengold

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6332 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Gelifiant cu xylitol (zahar de mesteacan), 500g, Birkengold
Conservare usoara, fara zahar si sanatoasa: cu gelifiantul cu zahar de mesteacan vegan Birkengold. Fara conservanti, puteti face deserturi delicioase si cu continut scazut de calorii in doar cativa pasi simpli.

Raportul de 3 parti de fructe la 1 parte de zahar de mesteacan gelificant aduce rezultate deosebit de fructate. Xilitolul Birkengold este fabricat exclusiv din scoarta europeana de mesteacan si fag. Fara conservanti. Fara zahar adaugat.

Mod de preparare:

Amestecati 1,5 kg de fructe preparate cu 500g gelifiant cu xylitol (zahar de mesteacan) Birkengold intr-o cratita. Lasati amestecul sa fiarba la foc mare timp de 3 - 4 minute. Important: Timpul de gatire incepe doar cand intregul amestec clocoteste. Se toarna fructele fierbinti in borcanele fierte si uscate si se inchid imediat. Apoi puneti borcanele pe capacul oalei timp de 10 minute. Cu cat prepararea este mai curata, cu atat preparatele vor dura mai mult. Cel mai bine este sa pastrati borcanele intr-un loc racoros, sa le pastrati la frigider dupa deschidere si sa le folositi cat mai curand posibil. Asigurati-va ca utilizati intregul pachet de gelifiant deodata pentru a obtine un amestec optim.

Ingrediente: Indulcitor: xilitol din scoarta de mesteacan si fag, gelifiant: pectine, acidifiant: acid citric

Valori nutritionale/100g:

Energie: 976Kj/ 234Kcal
Grasimi: 0g din care saturate 0g
Carbohidrati: 96g din care zaharuri 0.1g
                             din care alcooli polihidroxilici 96g
Fibre: 1.6g
Proteine: 0g
Saruri: <0.01g

Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat.

Produs fara inginerie genetica.

Atentionari: Consumul excesiv poate avea un efect laxativ. Animale de companie: Xylitolul nu este potrivit pentru animalele de companie, in special cainii nu ar trebui sa manance xilitol, nu il pot tolera ca strugurii si ciocolata si pentru unii caini chiar si cantitati mici pot fi periculoase.

Produs importat din Austria

Gramaj: 500g

Cod produs 9120048831013
Trimite mesaj
Din Gura in Gura