Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram pana la usa clientului

Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
24 pareri

Sampon pudra hidratant, bio, 40g, Clarification

0 stars: 0.00 din 0 pareri

945 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Sampon pudra hidratant, bio, 40g, Clarification

Descoperiti samponul inovator pulbere, o formula care face spuma instantanee la contactul cu apa pentru un par hidratat, suplu si stralucitor, in special datorita pudrei de orez si acidului hialuronic pe care le contine. Compus din ingrediente blande, potrivite pentru scalpul sensibil (fara SCI). Ambalajul fara plastic, compact si usor il face usor de transportat.

Samponul hidratant pudra este o inovatie revolutionara in ingrijirea parului: spumeaza instantaneu si generos la contactul cu apa sau parul umed, la fel ca un sampon lichid.

Ofera parului tau hidratare, blandete, suplete si o stralucire radianta si este creat exclusiv din ingrediente blande, potrivite pentru scalpul sensibil. Fara conservanti sintetici si sulfiti.

Mod de utilizare: Puneti echivaletul unei lingurite in palma. Aplicati pe parul deja ud si masati. Repetati daca este necesar pentru parul lung.

Compoztie: agent de curare bland, agent de spalare bland, acid citric (regulator de pH), sare, pulbere de orez*, amidon de porumb*, zahar, apa (prezenta in mod natural intr-un agent de spalare bland), argila alba, saponificat ulei de cocos, zahar, parfum (mai putin de 1%), agent de spalat usor, acid hialuronic.

*din agricultura ecologica

Ingrediente INCI: Glutamat de miristoil de sodiu, glutamat de cocoil disodic, acid citric, clorura de sodiu, amidon de Oryza sativa (orez)*, amidon de zea mays (porumb)*, maltodextrina, apa, caolin, cocoat de sodiu, glucoza , Parfum, Cocoil Alaninat de sodiu, Hialuronat de sodiu.

*din agricultura ecologica

100% dintre ingrediente sunt de origine naturala.

11,12% din ingrediente sunt din agricultura ecologica

Atentionari: Nu inhalati pudra. A se evita contactul cu ochii. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu apa curata. A nu se lasa la indemana copiilor.

Fabricat in Franta

Gramaj: 40g, recipient din metal, reutilizabil

Cod produs 3770021147127
Trimite mesaj
Din Gura in Gura