Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram pana la usa clientului

Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
24 pareri

Hrana caini NutriBest Premium Miel si Orez 15kg Adult

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2125 lei Lei
Out Of stock
Descriere
NutriBest Premium Miel si Orez 15kg Adult

NutriBest Adult Miel & Orez

Alimente complete cu miel și orez pentru câini adulți de rase mijlocii și mari.

Alternativa la dieta bazata pe carne de pui. Acesta servește pentru a gestiona sensibilitățile alimentare la proteina respectivă.

NutriBest Adult Lamb & Rice este un aliment premium, formulat de experții noștri în nutriție și veterinari, astfel încât câinele să devină sănătos și vital și se bucură de o sănătate optimă. Conține Alge marine marine din Atlantic pentru o piele și un păr sănătos și bine îngrijită.

Modalități de apărare: Vitaminele A și E, împreună cu oligoelementele Copper și Selenium, sunt fundamentale pentru menținerea unui sistem imunitar puternic.

SĂNĂTATE MENTALĂ: Omegas 3 și 6, obținute din ulei de pește, favorizează învățarea și dezvoltarea diferitelor funcții ale creierului.

VITALITY: Drojdie de bere, bogată în vitamine B, ajută la reglarea metabolismului și producției de glucoză din sânge, ceea ce crește energia și vitalitatea câinelui.

PIELEA ȘI SĂNĂTATEA PĂRULUI: NutriBest încorporează algele de macarină, o sursă bogată de minerale naturale, oligoelemente, vitamine și aminoacizi. Ei hrănesc și hidratează pielea, protejează celulele și păstrează părul puternic și strălucitor.

Compoziție: Carne și subproduse de origine animală (22%) (minimum 4% miel deshidratat); grâu; porumb; Tărâțe de grâu; soia; Uleiuri și grăsimi (minimum 0,5% ulei de pește); Arborele de arbore Orez (minimum 4%); Drojdie (minimum 1% din drojdia de bere); Sfecla de sfecla; Alge (minimum 0,5%); minerale; MOS prebiotic; Yuca Extract

Componente analitice: Proteine: 24%, Uleiuri și grăsimi: 11%, Materie anorganică: 8%, Fibre brute: 3,5%.

Cod produs SPTMT106
Trimite mesaj
Din Gura in Gura