Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram pana la usa clientului

Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
24 pareri

Solutie universala de curatenie, 500ml, Kluuk

0 stars: 0.00 din 0 pareri

173 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Solutie universala de curatenie, 500ml, Kluuk
Solutie de uz casnic pentru mutiple suprafete.

Este frustrant ca totul se murdareste mereu. Inainte ca murdaria sa castige, scapati de ea cu solutia universala de curatenie Kluuk.

Murdaria nu are nicio sansa impotriva ingredientelor pe baza de plante, solutia de curatare fiind potrivita pentru toate suprafetele netede, lemn, plastic, gresie, laminat, piatra. Este fantastic atunci cand totul devine din nou curat!

Ingrediente INCI: Aqua, lauril glucozida, decil glucozida, sapun de potasiu, citrat de potasiu, glicerina, alcool denat, bicarbonat de sodiu, parfum, linalol.

Ingrediente: >30% apa, 5-15% surfactant neionic (surfactant zahar), <5% sapun vegetal* (surfactant anionic), citrati, glicerina*, etanol*, carbonat acid de sodiu, parfumuri, linalol.

*4% dintre ingrediente sunt din agricultura ecologica

Mod de folosire: Turnati 5 litri de apa intr-o galeata. Adaugati 3-5 stropi de solutie universala. Sunteti pregatit de curatenie. Daca aveti de-a face cu mai multa murdarie, mai adaugati putina solutie.

Certificari:
-vegan
-NCP - Nature Care Product
-crueltyfree - nu este testat pe animale
-ambalaj 100% reciclabil

Atentionari: Provoaca iritatii ale pielii. Provoaca iritatii severe ale ochilor. IN CAZ DE CONTACT CU OCHI: Clatiti abundent cu apa timp de cateva minute. Scoateti lentilele de contact, daca sunt prezente. Continuati clatirea. Daca iritatia ochilor persista: Solicitati asistenta medicala. IN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: Clatiti abundent cu apa si sapun timp de cateva minute. A nu se lasa la indemana copiilor.

Sticla este fabricata din plastic reciclat. Returnati ambalajul pentru reciclare.

Fabricat in Germania

500ml

Cod produs 4262437698205
Trimite mesaj
Din Gura in Gura