Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram pana la usa clientului

Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
24 pareri

Detergent lichid de spalat vase, 500ml, Kluuk

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1748 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Detergent lichid de spalat vase, 500ml, Kluuk
Detergent de spalat vase si tacamuri, pentru spalare manuala

Spalati vase si tacamuri? O adevarata povara! Cand gramezile de vase se aduna si nu mai sunt farfurii curate in dulap, spalati-le rapid intr-un mod ecologic. Substantele de spalat pur vegetale dizolva grasimile si reziduurile neplacute in cel mai scurt timp, fiind in acelasi timp blande cu mainile sensibile.

Ingrediente INCI: Aqua, lauril sulfat de sodiu, lauril glucozida, decil glucozida, clorura de sodiu, citrat de potasiu, parfum, limonen, linalol

Ingrediente: >30% apa, 5-15% surfactant neionic, surfactant anionic, <5% clorura de sodiu, citrati, parfumuri, limonen, linalol.

Mod de folosire: 1 picatura (aproximativ 5ml) pentru 5l de apa. Vase pline de grasime? Adaugati o picatura de detergent in plus.

Certificari:
-vegan
-NCP - Nature Care Product
-crueltyfree - nu este testat pe animale
-ambalaj 100% reciclabil

Atentionari: Provoaca iritatii severe ale ochilor. IN CAZ DE CONTACT CU OCHI: Clatiti abundent cu apa timp de cateva minute. Scoateti lentilele de contact, daca sunt prezente. Continuati clatirea. Daca iritatia ochilor persista: Solicitati asistenta medicala. A nu se lasa la indemana copiilor.

Sticla este fabricata din plastic reciclat. Returnati ambalajul pentru reciclare.

Fabricat in Germania

500ml

Cod produs 4262437698106
Trimite mesaj
Din Gura in Gura